Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker gibi yürümek

Rüyada asker gibi yürümek

Rüyada asker gibi yürümek sevinçli haberler geleceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, nefsine yenileceğine, varlıklı kimse olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker gibi yürümek gördüyseniz:

  • Evinizde duygusal iniş çıkışlar yaşanabilir.

Rüyada asker gibi yürümek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalettir.

Rüyada maymun gibi yürümek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, işlerin düze çıkarılacağına delalettir.

Rüyada uçar gibi yürümek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada manken gibi yürümek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek gibi yürümek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada hayvan gibi yürümek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine delalettir.

Rüyada askerlerle yürümek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini erkek gibi görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments