Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum denizi görmek

Rüyada kum denizi görmek

Rüyada kum denizi görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kum denizi gördüyseniz:

  • Ruhsal, maddi veya gayrimenkullerinizi ilgilendiren konularda yaratıcı fikirlerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada deniz kumu kazmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret eder.

Rüyada denizden kum almak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada sarı deniz kumu görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz kumuna gömülmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada deniz kumunda yürümek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kumlu denizde yüzmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kumlu deniz görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada deniz kumuyla oynamak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments