Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağına bişey söylemek

Rüyada kulağına bişey söylemek

Rüyada kulağına bişey söylemek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, gülmeye hasret kalacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kulağına bişey söylemek gördüyseniz:

  • Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kulağa bir şey söylemek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağa söz söylemek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Rüyada kulağına bir şey söylemek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağına bişey söylemek elini eteğini her şeyden çekeceğine, bir anda atılıma geçeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına inanılır.

Rüyada rap şarkı söylemek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına alamet eder.

Rüyada salavat söylemek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayatının daha kolay olacağına, hasta ise şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu olduğunu söylemek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada para miktarı söylemek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, şansın yüze güleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments