Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salam yemek

Rüyada salam yemek

Rüyada salam yemek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, dertlerinin sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, işlerinde verimin artacağına rivayet eder.

Rüyada salam yemek gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada ekmek arası salam yemek çocuklarının fazla olacağına, el üstünde tutulacağına, insanlarla iç içe olacağına işarettir.

Rüyada salam yemek kazancını katbekat arttıracağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, aile saadetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada salam sucuk yemek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet eder.

Rüyada fıstıklı salam yemek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada salam sucuk görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.

Rüyada salam görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sosis salam görmek uzun sohbetler edeceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada salam yediğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments