Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küf görmek

Rüyada küf görmek

Rüyada küf görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, esenlik içinde olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada küf gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Rüyada küf mantarı görmek kısmetin ve talihin açılacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada küflenmiş ekmek esenlik bulup, mutlu olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine tabir olunur.

Rüyada küflü eşya görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, borçların hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küf silmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine inanılır.

Rüyada küflenmiş ev görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada küf böceği görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hırpalanacağına işaret eder.

Rüyada küflü elma görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflenmiş domates görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments