Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yılanlar görmek

Rüyada küçük yılanlar görmek

Rüyada küçük yılanlar görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yılanlar gördüyseniz:

  • Duygusal problemler yapılması gerekenlerin yapılmasını engelliyor olabilir.

Rüyada küçük sarı yılanlar görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük yavru yılan görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet eder.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mavi küçük yılan görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına işarettir.

Rüyada küçük yılan öldürmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada ince küçük yılan görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde küçük yılan görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada küçük mavi yılan görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments