Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük siyah akrep görmek

Rüyada küçük siyah akrep görmek

Rüyada küçük siyah akrep görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, sorunlarını bitireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, her şeyin ters gideceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük siyah akrep gördüyseniz:

  • Bazı konularda haklı olsanız dahi, sonuna kadar ısrarcı olmanız sorun yaratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada küçük siyah akrep görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulur.

Rüyada siyah küçük akrep görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük akrep görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına inanılır.

Rüyada siyah akrep görmek onlardan medet umacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada büyük siyah akrep görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı siyah akrep görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz akrep görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işarettir.

Rüyada siyah büyük akrep görmek kendine döneceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments