Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğu görmek

Rüyada küçük çocuğu görmek

Rüyada küçük çocuğu görmek aksiliklerin yaşanacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hayatına bakacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu gördüyseniz:

  • Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının.

Rüyada küçük çocuğun evlendiğini görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, sevilen birinin geleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Rüyada küçük çocuğa yardım etmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına inanılır.

Rüyada çocuğunuzun küçüklüğünü görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada küçük bir erkek çocuğu görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada küçük erkek çocuğu görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulur.

Rüyada küçük erkek çocuğu yıkamak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalettir.

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük çocuğu kucağına almak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments