Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağında bebek tutmak

Rüyada kucağında bebek tutmak

Rüyada kucağında bebek tutmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağında bebek tutmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi gibi görünebilir.

Rüyada kucağında bebek tutmak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada bebeği kucağında tutmak kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntı çekeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada kucağında erkek bebek almak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucağında ağlayan bebek görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada bebeğini kucağına almak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işarettir.

Rüyada gelinin kucağında bebek görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağa bebek almak bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, türlü musibetlere uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadının kucağında bebek görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments