Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağına bebek almak

Rüyada kucağına bebek almak

Rüyada kucağına bebek almak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, artık daha dikkatli davranacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet eder.

Rüyada kucağına bebek almak gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, yolunun hep açık olacağına, geçiminin zor hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının kucağında bebek görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kucağında bebek görmek çok başarılı işlere adım atacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, geçimin kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada anne kucağında bebek görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işarettir.

Rüyada kendi kucağında bebek görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin kucağında bebek görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi bebeğini kucağında görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek kucağında görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments