Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kriz geçirdiğini görmek

Rüyada kriz geçirdiğini görmek

Rüyada kriz geçirdiğini görmek hayattan yana keyif bulacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kriz geçirdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde hem şanslı, hem şanssızsınız.

Rüyada birini kalp krizi geçirdiğini görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına inanılır.

Rüyada astım krizi geçirmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kriz geçirdiğini görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının kalp krizi geçirdiğini görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin kalp krizi geçirdiğini görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işarettir.

Rüyada kalp krizi geçiren birini görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemin kalp krizi geçirdiğini görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalettir.

Rüyada bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments