Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyunun süstüğünü görmek

Rüyada koyunun süstüğünü görmek

Rüyada koyunun süstüğünü görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada koyunun süstüğünü gördüyseniz:

  • İş çevrenizde özel hayatınızla ilgili bilgilerinizi kullanan bir kişiye dikkat edin.

Rüyada koyunun süstüğünü görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına inanılır.

Rüyada koçun süstüğünü görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada süs köpeği almak sıkıntılarının daha da artacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süs eşya görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, anne babayla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada yavru süs balığı görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada birini süslenmiş görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs köpeğinin ısırdığını görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına inanılır.

Rüyada süs balığı öldürmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments