Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyunlara su vermek

Rüyada koyunlara su vermek

Rüyada koyunlara su vermek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyunlara su vermek gördüyseniz:

  • Bence yardımcı olmalısınız.

Rüyada su içinde koyun görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada koyuna su vermek bol rızık elde edeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada koyunlara su vermek hayata karşı cesaretini kıracağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işarettir.

Rüyada suyun içinde koyun görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun ve su görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalet eder.

Rüyada su içen koyun görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su ve koyun görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada koyuna su içirmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments