Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köyden ev almak

Rüyada köyden ev almak

Rüyada köyden ev almak ticaret dünyasında adının yayılacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, yoksulluğa, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada köyden ev almak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişi veya kişilerle ilşkilerinizde problemler yaşanabilir.

Rüyada köy ev görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine tabir olunur.

Rüyada köyden ev almak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulur.

Rüyada köy evi almak isteklerine kulak vereceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına işaret eder.

Rüyada köy evleri görmek zorlukları atlatacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada köye ev yapmak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Rüyada köyde ev görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, onlarla gönül birliği edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köyde ev almak rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işaret eder.

Rüyada köy evi görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments