Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köyde kavga görmek

Rüyada köyde kavga görmek

Rüyada köyde kavga görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet eder.

Rüyada köyde kavga gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce ne istediğinizi tamamıyla belirlemenizde fayda var.

Rüyada köyde kavga görmek namaz kılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada köy meydani görmek bir sınavdan geçileceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına alamet eder.

Rüyada kendini köyde görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına işaret etmektedir.

Rüyada köyde yaşamak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada köyden şehre taşınmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada köy ekmeği yediğini görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada köy satın almak ticaretinin ilerleyeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada otobüsle köye gitmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, iş için gurbete gidileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments