Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşucu görmek

Rüyada koşucu görmek

Rüyada koşucu görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, hayır işleri yapacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada koşucu gördüyseniz:

  • En önemli hedefinizden uzaklaşmamalısınız.

Rüyada koşup saklanmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşup ilerleyememek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada koşu yarışı kazanmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koşup sarılmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşu yarışında birinci olmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine alamet etmektedir.

Rüyada koşu kazanmak rızkının çeşitleneceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet eder.

Rüyada koşuşturma görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada koşup ağlamak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments