Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun birine sarılmak

Rüyada aşık olduğun birine sarılmak

Rüyada aşık olduğun birine sarılmak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun birine sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarıldığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada aşık olunan kişiye sarılmak koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kıza sarılmak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğun insana sarılmak karanlık zamanların aydınlanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarılmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiye sarılmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğuna sarılmak nasibin de kısmetlerin de artacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, doktordan doktora koşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun erkeğe sarılmak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, doğru yolu bulacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments