Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpüklü suya girmek

Rüyada köpüklü suya girmek

Rüyada köpüklü suya girmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalet etmektedir.

Rüyada köpüklü suya girmek gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Rüyada köpüklü suya girmek daha çok çalışılacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada köpüklü denize girmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpüklü havuza girmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet eder.

Rüyada kirli köpüklü su görmek insanları hak yoluna çağıracağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz köpüklü su görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz köpük su görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kudret sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada köpük suyla yıkanmak yeni bir haneye sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulur.

Rüyada köpüklü deniz suyu görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments