Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli köpüklü su görmek

Rüyada kirli köpüklü su görmek

Rüyada kirli köpüklü su görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, para pul sahibi olacağına, maddi zararlara uğrayacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kirli köpüklü su gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren veya tahmin edilmesi güç hareketleri olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada kirli köpüklü su görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada kirli köpük görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpük su görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, yaşamına bakacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz su köpük görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpüklü deniz suyu görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz köpüklü su görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, sonradan da çok üzüleceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işarettir.

Rüyada köpüklü su dökmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ticaretinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz köpük su görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments