Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle almak

Rüyada kelle almak

Rüyada kelle almak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, çok mutlu olacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, güzel günler yaşanacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına delalet eder.

Rüyada kelle almak gördüyseniz:

  • Sorunların üstünü örtmeye çalışmamalı, bir daha yüzünü göstermeyecek şekilde ortadan kalkmasını sağlamalısınız.

Rüyada hayvan kellesi görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, hastalıkların kalmayacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelle soğan görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş koyun kellesi görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelle yemeği görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, hayatının yoluna gireceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada kelle paça ütmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun kellesi ütmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelle kesildiğini görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş kelle görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments