Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ve aslan görmek

Rüyada köpek ve aslan görmek

Rüyada köpek ve aslan görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, yüzünün her daim güleceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek ve aslan gördüyseniz:

  • Ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada aslan ve köpek görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına alamet eder.

Rüyada köpek ve aslan görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına işaret eder.

Rüyada aslan köpek görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada aslan kaplan köpek görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine işarettir.

Rüyada aslan gibi köpek görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada aslanla köpek görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kara kara düşünür olacağına işarettir.

Rüyada aslan kavgası görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulur.

Rüyada kedi ve aslan görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments