Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek kafası koparmak

Rüyada köpek kafası koparmak

Rüyada köpek kafası koparmak tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek kafası koparmak gördüyseniz:

  • Ucu açık kalmış konuları tamamlamak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada köpek kafası görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada köpek kafası yemek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalettir.

Rüyada köpek balığı kafası görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kafasının kesildiğini görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin kafasını görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, kötü durumlara düşürüleceğine işarettir.

Rüyada köpeğin kafasını okşamak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek kafasını kesmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada köpeğin kafasını ezmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments