Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kafasını görmek

Rüyada köpeğin kafasını görmek

Rüyada köpeğin kafasını görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, dilediği gibi yaşayacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, ailesinin de büyük olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada köpeğin kafasını gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren bazı konulara nasıl yaklaşacağınızı bilemiyor veya kararsızlık yaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada köpek balığı kafası görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, koyu sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koca kafalı köpek görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin kafasının kesildiğini görmek iç açıcı sözlere, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kazancının günden güne düşeceğine delalet eder.

Rüyada köpek kafası koparmak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada siyah kafalı köpek görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş köpek kafası görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine inanılır.

Rüyada köpeğin kafasını koparmak hayırlı haberler alınacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kafası kopuk köpek görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments