Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kopan kulak görmek

Rüyada kopan kulak görmek

Rüyada kopan kulak görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kopan kulak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yenilikler var.

Rüyada kulakta sivilce görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğun kulağında küpe görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, pişmanlığa işaret eder.

Rüyada koyun kulağı görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağına ezan okunmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, bir daha kopmayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağın şiştiğini görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, borçlarının azalacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulak deldiğini görmek hayıflanacağına, işin düzeltileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzu kulağı toplamak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağı yara görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments