Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmak istemek

Rüyada konuşmak istemek

Rüyada konuşmak istemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, meşakkate düşeceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada konuşmak istemek gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Rüyada biriyle konuşmak istemek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşmak istemek çok pişmanlık duyacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yardım istemek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başlık parası istemek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmak istemek yaşanan kötü olayların unutulacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına inanılır.

Rüyada istediğin kişiyle evlenmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalet eder.

Rüyada öldürülmek istemek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden dua istemek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments