Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmadığın biriyle tartışmak

Rüyada konuşmadığın biriyle tartışmak

Rüyada konuşmadığın biriyle tartışmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, gönül kapılarının açılacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, komşularla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada konuşmadığın biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyun.

Rüyada konuşmadığın biriyle tartışmak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada eski eşle tartışmak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle tartışmak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, haksızlıklara da karşı geleceğine yorulur.

Rüyada kocasıyla tartışmak her işten alnının akıyla çıkmaya, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşla tartışmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada para için tartışmak rakiplerine büyük fark atacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına inanılır.

Rüyada küs biriyle tartışmak sürekli ağlamaklı olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesiyle tartışmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments