Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşanı dinlemek

Rüyada konuşanı dinlemek

Rüyada konuşanı dinlemek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konuşanı dinlemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Rüyada konuşma dinlemek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada konuşanı dinlemek büyük bir makama geleceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada telefon konuşması dinlemek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalettir.

Rüyada kalbini dinlemek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, helal kazanç elde edeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada sanat müziği dinlemek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada sesli kuran dinlemek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada yabancı müzik dinlemek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amme suresini dinlemek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments