Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan balık görmek

Rüyada konuşan balık görmek

Rüyada konuşan balık görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada konuşan balık gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat edin.

Rüyada balıkların konuştuğunu görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, o kişiye zararının dokunacağına, büyük bir başarının elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada konuşan balık görmek isyan edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, yeni hobiler edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balıkla konuştuğunu görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yunus balığının konuştuğunu görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığın konuşmasını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada balığın konuştuğunu görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalet eder.

Rüyada iki kişinin konuştuğunu görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments