Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür atmak

Rüyada kömür atmak

Rüyada kömür atmak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, işinin aksayacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet eder.

Rüyada kömür atmak gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada kürekle kömür atmak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hayatından razı geleceğine inanılır.

Rüyada sobaya kömür atmak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, korkularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kömür atmak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, keyfin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sobaya odun kömür atmak büyük bir kazanca sahip olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada yanan sobaya kömür atmak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada közlenmiş kömür görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kömürün bittiğini görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, huzurun bozulacağına delalettir.

Rüyada kömür söndürmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, hem de para kaybettireceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments