Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuyla kavga etmek

Rüyada komşuyla kavga etmek

Rüyada komşuyla kavga etmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada komşuyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapılabilir.

Rüyada eski komşuyla kavga etmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, canını ve malını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşusuyla kavga ettiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun kavga ettiğini görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşu kadınla kavga etmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, tutulan yolun isabetli olacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada komşusunun kavga ettiğini görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada komşularla kavga etmek sağlığın bozulacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşuyla kavga etmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşu kavgası görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments