Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu kavgası görmek

Rüyada komşu kavgası görmek

Rüyada komşu kavgası görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kavgaların biteceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada komşu kavgası gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Rüyada komşunun kavga ettiğini görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatının hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada eski komşuyla kavga etmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşuyla kavga etmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşu kavgası görmek fırsatların elden kaçırılacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşularla kavga etmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işarettir.

Rüyada komşusunun kavga ettiğini görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kendisi ile gururlanacağına işaret eder.

Rüyada komşuların kavga ettiğini görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, razı geleceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına işaret eder.

Rüyada komşu kadınla kavga etmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments