Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuya et vermek

Rüyada komşuya et vermek

Rüyada komşuya et vermek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kazancın artmasına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada komşuya et vermek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun aile büyüklerinizden birini aramanız gerekebilir.

Rüyada komşusunun kavga ettiğini görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, tazeleneceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşusuyla kavga ettiğini görmek dostlardan zarar görüleceğine, neşesini kaçıracağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşuda et yemek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından arınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine rivayet eder.

Rüyada komşudan et almak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, küs kimselerin barışacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada komşunun kavga ettiğini görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Rüyada komşuda et görmek büyük başarı kazanacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşuların kavga ettiğini görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, önemli yerlere geleceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada komşuya et vermek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, işinde de hep başarılı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments