Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşudan altın almak

Rüyada komşudan altın almak

Rüyada komşudan altın almak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşudan altın almak gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemek, ani tepkilerden kaçınmak gerekiyor.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işarettir.

Rüyada komşudan altın almak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada komşuda altın görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada komşuya altın vermek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşusunun kavga ettiğini görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına alamet eder.

Rüyada komşusunun evine gitmek esenlik bulup, mutlu olacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşudan yemek almak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada komşuya yumurta vermek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, sorunlarını bitireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments