Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun yanık olduğunu görmek

Rüyada kolunun yanık olduğunu görmek

Rüyada kolunun yanık olduğunu görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kazancının hiç azalmayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kolunun yanık olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Rüyada kolunun yanık olduğunu görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kolu yanık görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, yeni kısmetlere nail olacağına delalettir.

Rüyada kolunda yanık görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına inanılır.

Rüyada yanık kol görmek hayır vereceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol yanığı görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunu yanık görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarını yanık görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudu yanık görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments