Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kola vermek

Rüyada kola vermek

Rüyada kola vermek maddi zararlara uğrayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, servet sahibi olacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kola vermek gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakmalısınız.

Rüyada kola dökmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada sarı kola içmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol kola gezmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, ona kol kanat gereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kola girmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kola iğne vurulmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada sağ kola altın bilezik takmak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada kol kola girmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalettir.

Rüyada buzlu kola görmek doğru yatırımlar yapacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments