Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kola istemek

Rüyada kola istemek

Rüyada kola istemek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kola istemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kola istemek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kola vermek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada boş kola şişesi görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada sol kola bilezik takmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada kola sarılmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine inanılır.

Rüyada biriyle kol kola gezmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı kola içmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada erkekle kol kola girmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hakkını yedirtmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments