Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasıyla yattığını görmek

Rüyada kocasıyla yattığını görmek

Rüyada kocasıyla yattığını görmek aile hayatının bozulacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasıyla yattığını gördüyseniz:

  • Sizin eksiklerinizi gideren, sırlarınızı saklayan veya arkanızı toplayan bir kişi daha önce kendisini ispat etmiş olmasına rağmen tekrar test etme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada kocasını hastanede yatarken görmek sorunları başarıyla çözmeye, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, daha fazla mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanla yattığını görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, geçim derdi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının başkasıyla yattığını görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kocasının yattığını görmek işini en iyi şekilde yapacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasıyla yattığını görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sağlığına kavuşacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına işaret eder.

Rüyada kocasının hastanede yattığını görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, durulacağına işaret eder.

Rüyada kocayı yatarken görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla yatarken görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, çok büyük zararlar edileceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments