Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasıyla tartıştığını görmek

Rüyada kocasıyla tartıştığını görmek

Rüyada kocasıyla tartıştığını görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada kocasıyla tartıştığını gördüyseniz:

  • Kendinizi savunmanız gereken konular olabilir.

Rüyada kocasıyla tartıştığını görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada kocayla tartıştığını görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, doğru bir karar verileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşuyla tartıştığını görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalettir.

Rüyada tartışan insanlar görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin tartıştığını görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının tartıştığını görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Rüyada biriyle tartışıp ağlamak bekarlar için güzel bir evliliğe, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birileriyle tartıştığını görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments