Rüyada kocasının uzvunu görmek

Rüyada kocasının uzvunu görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, istediği gibi hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının uzvunu gördüyseniz:

  • Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kocanın uzvunu görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada kocasının uzvunu görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, ün salacağına, dertleşerek moral bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin saçını uzattığını görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak uzatmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tenasül uzvu yalamak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Rüyada bacakları uzatmak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolu uzatmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sevgiliye el uzatmak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top