Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının aldattığını öğrenmek

Rüyada kocasının aldattığını öğrenmek

Rüyada kocasının aldattığını öğrenmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının aldattığını öğrenmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Rüyada kocasının aldattığını öğrenmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını öğrenmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin aldattığını öğrenmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısının aldattığını öğrenmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını öğrenmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, olumsuz haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin aldattığını öğrenmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, evi yoksa ev alacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin aldattığını öğrenmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine alamet eder.

Rüyada aldatıldığını öğrenmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments