Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aldatıldığını öğrenmek

Rüyada aldatıldığını öğrenmek

Rüyada aldatıldığını öğrenmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, pişmanlığa rivayet etmektedir.

Rüyada aldatıldığını öğrenmek gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını öğrenmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin aldattığını öğrenmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin aldattığını öğrenmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin aldattığını öğrenmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin aldattığını öğrenmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalettir.

Rüyada karısının aldattığını öğrenmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını öğrenmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada aldatıldığını öğrenmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments