Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını aldatırken görmek

Rüyada kocasını aldatırken görmek

Rüyada kocasını aldatırken görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, umduğunu bulamayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını aldatırken gördüyseniz:

  • Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kazancını artıracağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının kocasını aldattığını görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada koca tarafından aldatıldığını görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kocanın aldatmasını görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine delalettir.

Rüyada kocan tarafından aldatılmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koca tarafından aldatılmak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kocanızın sizi aldattığını görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çözüm yolları bulamayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kocan tarafından aldatıldığını görmek kişinin başarılarının artacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments