Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını aldatan kadın görmek

Rüyada kocasını aldatan kadın görmek

Rüyada kocasını aldatan kadın görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını aldatan kadın gördüyseniz:

  • Daha sonra karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, ruhunun şifa bulacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kadının kocasını aldatmasını görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının kocasını aldattığını görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine inanılır.

Rüyada kocasını aldatan kadın görmek içinin kıpır kıpır olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının kocasını aldattığını görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada kocasindan aldatilmak maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocan tarafından aldatılmak büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments