Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasına para vermek

Rüyada kocasına para vermek

Rüyada kocasına para vermek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasına para vermek gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Rüyada kocasının cebinde para görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada kocasından para almak gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının elinde para görmek garanti olacak makama oturacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, daha sonra işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada kocasına para vermek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, elde edilecek menfaatlere, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada kocasından kağıt para almak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kötü günlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaya para vermek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada kocasını çirkin görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına yorulur.

Rüyada kocasının terk ettiğini görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments