Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın sırtını görmek

Rüyada kocanın sırtını görmek

Rüyada kocanın sırtını görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, umutsuz olacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada kocanın sırtını gördüyseniz:

  • Belli belirsiz misilleme tavrı gibi anlaşılabilecek davranışlardan uzak durun.

Rüyada kocasının sırtına binmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada kocanın sırtına binmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, alın terinin karşılığını alacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını sırtında taşımak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, dargınların barışacağına işarettir.

Rüyada sırtında kocasını taşımak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, memur ise terfi edeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada kocasının sırtını görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kocanın sırtını görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği sırtına almak iş yaşantısında hırslanacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, aradaki buzların eritileceğine tabir olunur.

Rüyada insanı sırtında taşımak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments