Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın sırtına binmek

Rüyada kocanın sırtına binmek

Rüyada kocanın sırtına binmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, itibarın sarsılacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın sırtına binmek gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada kocasının sırtına binmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın sırtına binmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının sırtını görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını sırtında taşımak işlerin büyük kazanç getireceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada sırtında kocasını taşımak kederlerinin son bulacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine inanılır.

Rüyada kocanın sırtını görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada inek sırtına binmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada köpeğin sırtına binmek her açıdan farklılıklar olacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments