Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın kustuğunu görmek

Rüyada kocanın kustuğunu görmek

Rüyada kocanın kustuğunu görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, kendini bunu başaracağına, kazancının çok düşeceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Rüyada kocanın kustuğunu gördüyseniz:

  • Ek sorumluluk veya görevler söz konusu olabilir.

Rüyada kocanla beraber olmak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada koca dalgalar görmek kararlarına saygı duyulacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının elinde para görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının eski sevgilisini görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını boğmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının kocasını görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocan tarafından aldatılmak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada kocayı evlendirmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, iyi halin geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments