Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkasından konuşmak

Rüyada arkasından konuşmak

Rüyada arkasından konuşmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hayatının yoluna gireceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada arkasından konuşmak gördüyseniz:

  • Belli konularda üzerinize gelen veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada ölünün arkasından konuşmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına inanılır.

Rüyada birinin arkasından konuşmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine inanılır.

Rüyada arkasından konuşmak çok büyük atılımlar yapılacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin arkasından konuşmak yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının arkasından konuşmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada arkasından gitmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına inanılır.

Rüyada ölen birinin arkasından ağlamak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments