Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının yüzdüğünü görmek

Rüyada kızının yüzdüğünü görmek

Rüyada kızının yüzdüğünü görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çok önemli noktalara geleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine işaret eder.

Rüyada kızının yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Size yardımcı olmak isteyen veya sadece öyle görünen birisi gerçekte engelleyici olabilir.

Rüyada kızının derisini yüzmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının denizde yüzdüğünü görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının yüzdüğünü görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlikle yüzmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işarettir.

Rüyada paletle yüzmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına işarettir.

Rüyada inek derisini yüzmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulur.

Rüyada havuzda biriyle yüzmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments