Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının yürüdüğünü görmek

Rüyada kızının yürüdüğünü görmek

Rüyada kızının yürüdüğünü görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına işaret eder.

Rüyada kızının yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Talep eden için büyük önem taşıyan bir yardım isteğiyle karşılaşacaksınız.

Rüyada kendi kızının yürüdüğünü görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının yürüdüğünü görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızla yürümek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, alım gücünü yitireceğine, mal edineceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızla yürümek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, markasını duyuracağına, kendine döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızla kol kola yürümek fesada ve haksızlığa karışacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kızla elele yürümek işlerinin çoğalacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada kızla yürümek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepede yürümek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, aile hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments